Obedové menu
-
Pondelok 31.03.2025
Polievka: Hrachová s párkom, chlieb (1)
Menu 1: Kurací rezeň v pivnom cestíčku, šťuchané zemiaky s maslom, čalamáda (1,3,7)
Menu 2: Bravčový tokáň na červenom víne, tarhoňa, kyslá uhorka (1,3,7)
Menu 3: Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, domáca tatarka (1,3,7)
Dezert: Citrónový pohárik s čučoriedkami (1,3,7) + 2,00€
Utorok 01.04.2025
Polievka: Zemiaková kyslá, chlieb (1)
Menu 1: Bravčový Cordon Bleu, opekané zemiaky, domáca tatarka (1,3,7)
Menu 2: Sedliacke kuracie soté so slaninkou a vajíčkom ½ ryža ½ hranolky, baraní roh (1,7)
Menu 3: Restované kuracie pečienky, ryža, kyslá uhorka (1)
Dezert: Citrónový pohárik s čučoriedkami (1,3,7) + 2,00€
Streda 02.04.2025
Polievka: Slepačí vývar, rezance (1,3,9)
Menu 1: Vyprážaný bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát (1,3,7)
Menu 2: Plzeňský hovädzí guláš, karlovarská knedľa, vajíčko (1,3,7)
Menu 3: Palacinky s jahodovým džemom, šľahačka, čokoláda (1,3,7)
Dezert: Citrónový pohárik s čučoriedkami (1,3,7) + 2,00€
Štvrtok 03.04.2025
Polievka: Francúzska s mušličkami (1,3,9)
Menu 1: Vyprážané vykostené kuracie stehná, zemiaková kaša, cvikla (1,3,7)
Menu 2: Bravčové ragú na divinový spôsob, žemľová knedľa, brusnice (1,3,7)
Menu 3: Francúzske zemiaky, kyslá uhorka (3,7)
Dezert: Citrónový pohárik s čučoriedkami (1,3,7) + 2,00€
Piatok 04.04.2025
Polievka: Zeleninová s mrveničkou (1,7)
Menu 1: Černohorský bravčový rezeň, opekané zemiaky, tatarská omáčka (1,3,7)
Menu 2: Kuracie stehno na paprike, maslové halušky, kyslá uhorka (1,3,7)
Menu 3: Penne so 4 druhmi syra a kuracím mäsom, parmezán (1,3,7)
Dezert: Citrónový pohárik s čučoriedkami (1,3,7) + 2,00€
Cena obedového menu 7,50 ,- eur