Pondelok – 28.9.2020

Polievka: Hŕstková


Menu 1: Vyprážaný kurací rezeň v parmezánovom cestíčku, varené zemiaky, šalát
Menu 2: Bravčový Stroganov, slovenská ryža, kyslá uhorka
Menu 3: Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka

Utorok – 29.9.2020

Polievka: Gulášová


Menu 1: Plnené pečené kuracie stehná, ryža, kompót
Menu 2: Bravčový paprikáš, maslové halušky, kyslá uhorka
Menu 3: Pene so štyrmi druhmi syra a kuracími kúskami, parmezán

Streda – 30.9.2020

Polievka: Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami


Menu 1: Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový zemiakový šalát
Menu 2: Hovädzie varené, kôprová omáčka, knedľa
Menu 3: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

Štvrtok – 1.10.2020

Polievka: Kapustová ©


Menu 1: Kuracie medailóniky s hubovou omáčkou, ryža, šalát
Menu 2: Pečená fašírka, zemiaková kaša, kyslá uhorka
Menu 3: Francúzske zemiaky, kyslá uhorka

Piatok – 2.10.2020

Polievka: Brokolicový krém s krutónmi


Menu 1: Bravčový rezeň plnený slaninkou a oštiepkom, cibuľkové zemiaky, šalát
Menu 2: Mäsové guľky na paradajkovej omáčke, varené zemiaky
Menu 3: Špenátové krémové rizoto s kuracím mäsom, parmezán

Sobota – 3.10.2020

Polievka: Zemiaková kyslá


Menu: Vyprážaný bravčový Cordon Bleu, ½ ryža, ½ opekané zemiaky, šalát


Dezert: Domáca makovo-višňová štrúdľa

Nedeľa – 4.10.2020

Polievka: Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami


Menu: Špikované kuracie prsia na hubovom rizote, paradajkový šalát s cibuľkou ©


Dezert: Domáca makovo-višňová štrúdľa

© – jedlo vhodné pre celiatikov