Pondelok – 18.3.2019

Polievka: Šošovicová s údeným mäsom


Menu 1: Vyprážaný kurací rezeň v oštiepkovom cestíčku, ryža, cvikla
Menu 2: Bravčový tiszai, opekané zemiaky, baraní roh
Menu 3: Špagety Carbonara so slaninou a vajíčkom, syr

Utorok – 19.3.2019

Polievka: Paradajková kapusta


Menu 1: Vyprážaný bravčový Cordon Bleu, ryža, šalát
Menu 2: Čevapčiči, varené zemiaky, cibuľa, horčica
Menu 3: Grilovaný encián, hranolky, tatárska omáčka

Streda – 20.3.2019

Polievka: Hovädzí vývar s pečeňovými haluškami


Menu 1: Vyprážaný bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát
Menu 2: Hovädzie varené, kôprová omáčka, knedľa
Menu 3: Pečené buchty plnené slivkovým lekvárom

Štvrtok – 21.3.2019

Polievka: Hráškový krém s krutónmi


Menu 1: Pečené kurča ¼, ryža, kompót
Menu 2: Pečený plnený bravčový bôčik, zemiaková kaša, šalát z kyslej kapusty
Menu 3: Tagliatelle s kuracím mäsom a syrovou omáčkou

Piatok – 22.3.2019

Polievka: Fazuľová kyslá


Menu 1: Vyprážaný bravčový rezeň plnený slaninou a údeným syrom, opekané zemiaky, šalát
Menu 2: Kurací perkelt, maslové halušky, kyslá uhorka
Menu 3: Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, tatárska omáčka

Sobota – 23.3.2019

Polievka: Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami


Menu: Lahôdkové kuracie soté s kukuricou, ryža, šalát


Dezert: Palacinka plnená čokoládovým krémom, šľahačka

Nedeľa – 24.3.2019

Polievka: Kapustnica


Menu: Vyprážaný bravčový rezeň, štuchané zemiaky, šalát


Dezert: Palacinka plnená ovocným džemom, šľahačka

K menu podávame po celý týždeň dezert zdarma.
Cena menu je 5,20€