Pondelok 18.3. 2024
Polievka: Šošovicová kyslá, chlieb (1,7)
Menu 1: Kurací steak špikovaný slaninkou, nivová omáčka, ½ ryža 1/ hranolky (1,7)
Menu 2: Bravčový stroganov, maslové halušky, kyslá uhorka (1,3,7,10)
Menu 3: Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, domáca tatarka (1,3,7)
Utorok 19.3.2024
Polievka: Kelová s párkom, chlieb (1)
Menu 1: Pečené kurča 1/4, ryža, kompót (1)
Menu 2: Holandský mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša, cvikla ( 1,3,7)
Menu 3: Restovaná kuracia pečeň, ryža, uhorkový šalát (1)
Streda 20.3. 2024
Polievka: Slepačí vývar (1,3,9)
Menu 1: Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový zemiakový šalát (1,3,7)
Menu 2: Hovädzie varené chrenová omáčka, domáca parená knedĺa (1,3,7)
Menu 3: Parené buchty plnené slivkovým lekvárom, kakao, maslo (1,3,7)
Štvrtok 21.3. 2024
Polievka: Česká kulajda, chlieb (1,3,7)
Menu 1: Černohorský bravčový rezeň, opekané zemiaky, domáca tatarka (1,3,7)
Menu 2: Bratislavské bravčové pliecko, cestovina, kyslá uhorka (1,3,7,9)
Menu 3: Vyprážaný syr, hranolky, domáca tatarka (1,3,7)
Piatok 22.3. 2024
Polievka Francúzska s mušličkami (1,3,9)
Menu 1: Vyprážané vykostené kuracie stehná, ryža, čalamáda (1,3,7)
Menu 2: Kurací tiszay v zemiakovej placke, syr, baraní roh (1,3,7)
Menu 3: Bryndzové halušky so slaninkou (1,3,7)
Cena obedového menu 7,- eur