Pondelok 18.3. 2024

Polievka: Šošovicová kyslá, chlieb (1,7)

Menu 1:   Kurací steak špikovaný slaninkou, nivová omáčka, ½ ryža 1/ hranolky (1,7)

Menu 2:   Bravčový stroganov, maslové halušky, kyslá uhorka (1,3,7,10)

Menu 3:   Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, domáca tatarka (1,3,7)

                                                                            Utorok 19.3.2024

Polievka:  Kelová s párkom, chlieb (1)

Menu 1:   Pečené kurča 1/4, ryža, kompót (1)

Menu 2:   Holandský mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša, cvikla ( 1,3,7)

Menu 3:   Restovaná kuracia pečeň, ryža, uhorkový šalát (1)

                                                                              Streda 20.3. 2024

Polievka: Slepačí vývar (1,3,9)

Menu 1:   Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový zemiakový šalát (1,3,7)

Menu 2:   Hovädzie varené chrenová omáčka, domáca parená knedĺa (1,3,7)

Menu 3:   Parené buchty plnené slivkovým lekvárom, kakao, maslo (1,3,7)

                                                                               Štvrtok 21.3. 2024

Polievka: Česká kulajda, chlieb (1,3,7)

Menu 1:   Černohorský bravčový rezeň, opekané zemiaky, domáca tatarka (1,3,7)

Menu 2:   Bratislavské bravčové pliecko, cestovina, kyslá uhorka (1,3,7,9)

Menu 3:   Vyprážaný syr, hranolky, domáca tatarka (1,3,7)

                                                                            Piatok 22.3. 2024

Polievka Francúzska s mušličkami (1,3,9)

Menu 1:   Vyprážané vykostené kuracie stehná, ryža, čalamáda  (1,3,7)

Menu 2:   Kurací tiszay v zemiakovej placke, syr, baraní roh (1,3,7)

Menu 3:   Bryndzové halušky so slaninkou (1,3,7)

                                                                                                                                           Cena obedového menu 7,- eur