Pondelok – 17.2.2020

Polievka: Hŕstková


Menu 1: Bravčové karé v šunkovo-syrovom cestíčku, zemiakové pyré, cvikla
Menu 2: Lahôdkové kuracie soté s kukuricou, ryža, šalát
Menu 3: Špagety Carbonara so slaninkou a vajíčkom, syr

Utorok – 18.2.2020

Polievka: Talianska zeleninová minestrone


Menu 1: Pečené kurča ¼, ryža, kompót ©
Menu 2: Plnený pečený bôčik, dusená kyslá kapusta, varené zemiaky
Menu 3: Vyprážaný encián, hranolky, smotana, brusnice

Streda – 19.2.2020

Polievka: Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami


Menu 1: Vyprážaný bravčový rezeň, majonézový zemiakový šalát
Menu 2: Hovädzie varené, kôprová omáčka, knedľa
Menu 3: Žemľovka s tvarohom a ovocím

Štvrtok – 20.2.2020

Polievka: Česká kulajda


Menu 1: Kuracie medailóniky na hubovom ragú, ryža, šalát
Menu 2: Bravčové na znojemský spôsob, tarhoňa, kyslá uhorka
Menu 3: Zapekané šunkafleky s údeným mäsom

Piatok – 21.2.2020

Polievka: Francúzska cibuľačka s krutónmi a syrom


Menu 1: Vyprážaný kurací Cordon Bleu, ryža, šalát
Menu 2: Bravčový tiszay v zemiakovej placke, baranie rohy
Menu 3: Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka

Sobota – 22.2.2020

Polievka: Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami


Menu: Hovädzie rezančeky na pikantných fazuliach, hranolky, šalát


Dezert: Palacinka plnená čokoládovým krémom, šľahačka, toping

Nedeľa – 23.2.2020

Počas Februára 2020 bude v Nedele reštaurácia zatvorená


Otvárame v Pondelok 24. Februára 2020

© – jedlo vhodné pre celiatikov