Pondelok – 30.3.2020

Polievka: Hrachová s párkom


Menu 1: Bravčové karé zapekané so syrom a smotanou, ryža, šalát
Menu 2: Kurací perkelt, cestoviny, kyslá uhorka
Menu 3: Špenátové krémové rizoto s kuracím mäsom, syr

Utorok – 31.3.2020

Polievka: Ruský boršč ©


Menu 1: Vyprážaná kuracia kapsa plnená nivou a broskyňou, zemiakové pyré, kompót
Menu 2: Bravčové na znojemský spôsob, tarhoňa, kyslá uhorka
Menu 3: Cézar šalát s kuracím mäsom, parmezán, toast

Streda – 1.4.2020

Polievka: Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami


Menu 1: Vyprážaný bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát
Menu 2: Hovädzia sviečková na smotane, knedľa
Menu 3: Domáce šišky s džemom, šľahačka, čokoláda

Štvrtok – 2.4.2020

Polievka: Fazuľová sladká s údeným mäsom


Menu 1: Pečené kuracie stehná na čiernom pive, červená kapusta, lokše
Menu 2: Holandský mletý rezeň so syrom, zemiaková kaša, kyslá uhorka
Menu 3: Špagety Carbonara so slaninkou a vajíčkom, syr

Piatok – 3.4.2020

Polievka: Jarná zeleninová s domácou mrveničkou


Menu 1: Kuracie medailóniky na nivovej omáčke, ryža, šalát
Menu 2: Pečená krkovička, dusená kyslá kapusta, knedľa
Menu 3: Vyprážaný syr, hranolky, tatárska omáčka

Sobota – 4.4.2020

Polievka: Kapustová


Menu: Černohorský bravčový rezeň, syr, opekané zemiaky, tatárska omáčka

Nedeľa – 5.4.2020

Počas Apríla 2020 bude v Nedele reštaurácia zatvorená


Otvárame v Pondelok 6. Apríla 2020

© – jedlo vhodné pre celiatikov