Pondelok – 16.9.2019

Polievka: Frankfurtská s párkom


Menu 1: Vyprážaný kurací rezeň v šunkovom cestíčku, ryža, šalát
Menu 2: Bravčová živánska, baranie rohy ©
Menu 3: Vyprážané šampiňóny, varené zemiaky, tatárska omáčka

Utorok – 17.9.2019

Polievka: Šošovicová kyslá


Menu 1: Holandský rezeň so syrom, zemiakové pyré, cvikla
Menu 2: Mexické kuracie soté, ryža s hráškom, šalát ©
Menu 3: Cestovinový šalát s kuracím mäsom, syr

Streda – 18.9.2019

Polievka: Slepačí vývar s pečeňovými haluškami


Menu 1: Vyprážaný bravčový rezeň, slovenský zemiakový šalát
Menu 2: Hovädzia sviečková na smotane, knedľa
Menu 3: Dukátové buchtičky s vanilkovým krémom

Štvrtok – 19.9.2019

Polievka: Francúzska


Menu 1: Pečené kurča ¼, ryža, kompót ©
Menu 2: Kelový prívarok s kúskami bravčového mäsa, chlieb
Menu 3: Milánske rizoto s kuracím mäsom, parmezán ©

Piatok – 20.9.2019

Polievka: Gulášová


Menu 1: Vyprážaná kuracia kapsa plnená enciánom a šunkou, opekané zemiaky, šalát
Menu 2: Bravčový tokáň na červenom víne, tarhoňa, kyslá uhorka
Menu 3: Vyprážané kuracie pečienky, ryža, uhorkový šalát

Sobota – 21.9.2019

Polievka: Kapustová


Menu: Kurací steak špikovaný údeným syrom na krémovom rizote s hubami, šalát ©


Dezert: Makovo-višňová štrúdľa

Nedeľa – 22.9.2019

Polievka: Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami


Menu: Bravčový steak na slanine a zelenej fazuľke, cibuľkové zemiaky, šalát ©


Dezert: Makovo-višňová štrúdľa

© – jedlo vhodné pre celiatikov