Pondelok – 18.11.2019

Polievka: Fazuľová s údeným mäsom


Menu 1: Bravčové karé zapekané so syrom a smotanou, ryža, šalát
Menu 2: Kuracie soté na sedliacky spôsob, opekané zemiaky, baranie rohy
Menu 3: Zeleninový rezeň, varené zemiaky, tatárska omáčka

Utorok – 19.11.2019

Polievka: Česká kulajda


Menu 1: Prírodná kuracia kapsa plnená slaninkou a kyslou kapustou, zemiakové pyré, cvikla ©
Menu 2: Pečená fašírka so zemiakovým prívarkom, chlieb
Menu 3: Zeleninové rizoto s bravčovým mäsom, syr ©

Streda – 20.11.2019

Polievka: Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami


Menu 1: Pečené kuracie stehná, ryža, kompót ©
Menu 2: Hovädzie varené, paradajková omáčka, knedľa
Menu 3: Parené buchty plnené slivkovým lekvárom, kakao, maslo

Štvrtok – 21.11.2019

Polievka: Ruský boršč ©


Menu 1: Vyprážaný kurací Cordon Bleu, ryža, šalát
Menu 2: Moravský vrabec, kyslá kapusta, knedľa
Menu 3: Francúzske zemiaky, kyslá uhorka ©

Piatok – 22.11.2019

Polievka: Cesnaková číra so syrom a krutónmi


Menu 1: Kuracie medailóniky na nivovej omáčke, opekané zemiaky, šalát
Menu 2: Bratislavské bravčové plece, cestoviny, kyslá uhorka
Menu 3: Bryndzové halušky so slaninkou

Sobota – 23.11.2019

Polievka: Kapustnica ©


Menu: Vyprážaný bravčový rezeň, opekané zemiaky, tatárska omáčka


Dezert: Čokoládový perník

Nedeľa – 24.11.2019

Polievka: Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami


Menu: Pečené kačacie stehná, červená kapusta, lokše


Dezert: Čokoládový perník

© – jedlo vhodné pre celiatikov