Pondelok – 12.4.2021
Polievka: Talianska zeleninová Minestrone
Menu 1: Vyprážaný kurací Cordon Bleu, ryža, šalát
Menu 2: Moravský vrabec, dusená kyslá kapusta, knedľa
Utorok – 13.4.2021
Polievka: Boršč
Menu 1: Pečené kurča ¼, ryža, kompót ©
Menu 2: Bratislavské bravčové plece, cestoviny, kyslá uhorka
Streda – 14.4.2021
Polievka: Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami
Menu 1: Vyprážaný bravčový rezeň, bavorský zemiakový šalát
Menu 2: Hovädzia sviečková na smotane, knedľa
Štvrtok – 15.4.2021
Polievka: Poľovnícka hubová
Menu 1: Prírodná kuracia kapsa plnená kyslou kapustou a klobáskou, cibuľkové zemiaky, baranie rohy ©
Menu 2: Bravčový tokáň na červenom víne, tarhoňa, kyslá uhorka
Piatok – 16.4.2021
Polievka: Zelerový krém s krutónmi
Menu 1: Kuracie medailóniky na nivovej omáčke, ryža, šalát
Menu 2: Mäsové guľky na paradajkovej omáčke, varené zemiaky
Sobota – 17.4.2021
Počas Apríla 2021 bude v Soboty reštaurácia zatvorená
Nedeľa – 18.4.2021
Počas Apríla 2021 bude v Nedele reštaurácia zatvorená
© – jedlo vhodné pre celiatikov