Pondelok – 15.1.2018

Polievka: Zemiaková kyslá


Menu 1: Bravčové karé zapečené so syrom, šunkou a šampiňónmi, ryža, kyslá uhorka
Menu 2: Kuracie medailóniky s horčicovo-medovou omáčkou, opekané zemiaky, šalát
Menu 3: Paradajkovo-bazalkové rizoto s kuracím mäsom a parmezánom

Utorok – 16.1.2018

Polievka: Minestrone


Menu 1: Kuracie kúsky na mexický spôsob, ryža, šalát
Menu 2: Mäsové guľky v paradajkovej omáčke, varené zemiaky
Menu 3: Vyprážaný karfiol, varené zemiaky, tatárska omáčka

Streda – 17.1.2018

Polievka: Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami


Menu 1: Vyprážaný bravčový rezeň, bavorský zemiakový šalát
Menu 2: Španielsky vtáčik, tarhoňa, kyslá uhorka
Menu 3: Zapekané palacinky s tvarohom a vanilkovým krémom

Štvrtok – 18.1.2018

Polievka: Fazuľová s údeným mäsom a klobásou


Menu 1: Lahôdkové kuracie soté, ryža s hráškom, šalát
Menu 2: Segedínsky guláš, knedľa
Menu 3: Francúzske zemiaky, kyslá uhorka

Piatok – 19.1.2018

Polievka: Brokolicový krém s krutónmi


Menu 1: Vyprážaný kurací Cordon Bleu, opekané zemiaky, šalát
Menu 2: Bratislavské bravčové pliecko, cestovina, kyslá uhorka
Menu 3: Bryndzové halušky so slaninkou

Sobota – 20.1.2018

Polievka: Domáca kapustnica


Menu: Vyprážaný kurací rezeň, zemiaková kaša, uhorkový šalát


Dezert: Palacinka plnená nutelou, šľahačka, toping

Nedeľa – 21.1.2018

Polievka: Slepačí vývar s mäsom, zeleninou a rezancami


Menu: Bravčová živánska, baranie rohy


Dezert: Palacinka plnená ovocným džemom, šľahačka, toping

K menu podávame po celý týždeň dezert zdarma.